Política de galetes (cookies)

Última modificació: 09/05/2024

En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades, us informem que el lloc web aprencidiomes.cat fa servir galetes pròpies i de tercers.

Actualitzacions i canvis en la política de galetes

La variació de les galetes que apareix en aquest web pot no estar relacionada amb la gestió i el manteniment del web, per la qual cosa es duen a terme revisions periòdiques per adequar la política de galetes a la normativa vigent.

Podeu triar la configuració de les galetes fent clic en aquest enllaç.

Què són les galetes?

Aquest lloc web fa servir galetes o tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació durant la navegació. En general, aquestes tecnologies poden servir per a finalitats molt diverses, com, per exemple, reconèixer l’usuari, obtenir informació sobre els seus hàbits de navegació o personalitzar la manera en què es mostra el contingut. Els usos concrets que fem d’aquestes tecnologies es descriuen a continuació.

Quins tipus de galetes hi ha?

En funció de la seva finalitat, les galetes poden ser:

  • Galetes tècniques: permeten a l’usuari navegar per una pàgina web, plataforma o aplicació i utilitzar les diferents opcions o serveis disponibles, com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, dur a terme el procés de compra d’una comanda, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so, o compartir continguts a través de xarxes socials.
  • Galetes de personalització o preferències: permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’un seguit de criteris al terminal de l’usuari, com l’idioma, el tipus de navegador amb què accedeix al servei, la configuració regional des d’on accedeix al servei, etc.
  • Galetes d’anàlisi: permeten al seu responsable el seguiment i l’anàlisi del comportament dels usuaris dels llocs web als quals estan vinculades. La informació recollida mitjançant aquest tipus de galetes s’utilitza en el mesurament de l’activitat dels llocs web, aplicacions o plataformes, i per a l’elaboració de perfils de navegació dels seus usuaris, a fi d’introduir millores en funció de l’anàlisi de les dades d’ús dels usuaris del servei.
  • Galetes publicitàries: permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si s’escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat, basant-se en criteris com el contingut editat o la freqüència amb què es mostren els anuncis.
  • Galetes de publicitat conductual: permeten la gestió, de la manera més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si s’escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda mitjançant l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet crear un perfil específic per personalitzar la publicitat que es mostra.

Quines galetes utilitzem? Es poden configurar? Tauler de configuració de galetes

Detallem l’ús de galetes que fa aquesta aplicació a fi d’informar amb la màxima exactitud possible sobre les galetes que s’utilitzen en aquest entorn. Així mateix, oferim a l’usuari la possibilitat d’acceptar o rebutjar les galetes, segons les seves preferències, des del nostre tauler de configuració de galetes.

L’editor no es fa responsable ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers esmentats en aquesta política de galetes.

Qui fa servir les galetes?

La informació que recullen les galetes la poden rebre tant l’editor d’aquest entorn com tercers. Cal tenir en compte que, si s’accepta la inclusió de galetes de tercers, per poder desactivar aquestes galetes més endavant cal seguir les instruccions del navegador o les que proporcioni el tercer.

A continuació, us facilitem informació relativa a la gestió o la desactivació de galetes dels navegadors principals:

Podeu consultar qui utilitza la informació obtinguda de les galetes (l’editor mateix o tercers) a la nostra taula de configuració de galetes.

Quant de temps es conserva la informació de les galetes?

Podeu consultar durant quant de temps es conserva la informació de cada tipus de galeta utilitzada a la nostra taula de configuració de galetes.

Com es poden desinstal·lar les galetes?

L’usuari pot desinstal·lar i inhabilitar les galetes des del seu terminal ajustant la configuració de manera que s’acceptin o es rebutgin els permisos que vulgui. Des d’aquest entorn no es pot garantir la manipulació correcta o incorrecta de les galetes des d’elements externs. Si voleu tenir més control sobre la instal·lació de galetes, podeu instal·lar al vostre dispositiu programes o complements que us permetin triar quines galetes voleu permetre.

L’editor no pot garantir la manipulació correcta o incorrecta de les galetes que facin els navegadors esmentats més amunt. Si voleu tenir més control sobre la instal·lació de galetes, podeu instal·lar al vostre navegador programes o complements (coneguts com a eines de no seguiment, o Do Not Track) que permeten escollir quines galetes voleu acceptar.

El fet que l’usuari configuri el seu dispositiu per rebutjar totes les galetes o expressament les nostres galetes pot comportar que no sigui possible accedir a alguns dels serveis i que la seva experiència en aquest entorn resulti menys satisfactòria.

On es pot obtenir més informació sobre la protecció de dades personals?

Podeu consultar la nostra política de privacitat a l’enllaç següent: avís legal

L’editor, identificat a l’avís legal, es reserva el dret a modificar aquesta política de galetes per adaptar-la a futura legislació o jurisprudència aplicable, així com als futurs usos de les dades personals de l’usuari. En qualsevol cas, els usuaris seran informats prèviament dels canvis en la política esmentada.

Taula de configuració de galetes

Nom Tipus Finalitat Servidor d'enviament Pròpia/Tercers Durada
_pk_id.<appID>.<domainHash> Anàlisi S'utilitza per reconèixer els visitants i mantenir les diverses propietats que han definit. aprencidiomes.cat Tercers Un any
_pk_ses.<appID>.<domainHash> Anàlisi Mostra la sessió activa del visitant.  aprencidiomes.cat Tercers 30 minuts

ppms_privacy_<appID>

Anàlisi Emmagatzema el consentiment del visitant per a la recollida i l'ús de dades. aprencidiomes.cat Tercers Un any

stg_traffic_source_priority

Anàlisi Emmagatzema el tipus de font de trànsit des de la qual el visitant ha arribat al lloc. aprencidiomes.cat Tercers 30 minuts

stg_last_interaction

Anàlisi Indica si l'última sessió del visitant encara s'està executant o si se n'ha iniciat una de nova. aprencidiomes.cat Tercers Un any

stg_returning_visitor

Anàlisi Indica si el visitant ha estat al lloc web abans. aprencidiomes.cat Tercers Un any

stg_fired__<conditionID>

Anàlisi Indica si s'ha disparat la combinació d'etiqueta i desencadenant durant la sessió actual del visitant. aprencidiomes.cat Tercers Sessió de l'usuari

stg_utm_campaign

Anàlisi Emmagatzema el nom de la campanya que ha dirigit el visitant al lloc web. aprencidiomes.cat Tercers Sessió de l'usuari

stg_pk_campaign

Anàlisi Emmagatzema el nom de la campanya que ha dirigit el visitant al lloc web. aprencidiomes.cat Tercers Sessió de l'usuari

stg_externalReferrer

Anàlisi Emmagatzema l'URL del lloc que ha esmentat el lloc web al visitant. aprencidiomes.cat Tercers Sessió de l'usuari

_stg_optout

Anàlisi Ajuda a desactivar totes les etiquetes de seguiment al lloc. aprencidiomes.cat Tercers Un any