Recursos i eines

Posem al teu abast tota una sèrie de recursos, guies i activitats, que t’ajudaran a completar el teu aprenentatge d'idiomes de manera autònoma: programes en línia o aplicacions mòbils, recursos per redactar en anglès i altres idiomes, guies de conversa universitària, etc. Tot això et permetrà ampliar i millorar els teus coneixements, practicar idiomes i assolir la competència en una tercera llengua.

Hi trobaràs recursos i eines que són útils per a tots els aprenents i també altres recursos més específics per a col·lectius com el PDI, com per exemple materials per a la docència en anglès. A més, hi pots trobar eines per gestionar la diversitat cultural que et poden ajudar a relacionar-te eficaçment amb persones d'altres cultures i països.

A part dels recursos generals, també pots consultar les pàgines de recursos de cada universitat, que et permetran, per exemple, accedir als seus centres d’autoaprenentatge de llengües, espais on l’usuari pot utilitzar diferents tipus de mitjans i de materials i realitzar activitats preparades especialment per a l’autoaprenentatge de les llengües.